inspiratie rood koper sfeerfoto

Rose Chique

Marmer en rood koper

Een marmer wasbakje is een echte blikvanger in je toilet. Combineer dit met rood koperen accessoires en je krijgt een prachtige fonteinset die niet alleen rust creƫert, maar ook een luxe uitstraling aan je toilet geeft.

Je kunt de kranen ook heel mooi combineren met andere rood koperen accessoires zoals zeepbakjes, handdoekhaken of andere kleine accessoires. Let wel op dat je rood koper niet teveel gebruikt waardoor het geheel te druk wordt. Juist de kleine subtiele accenten springen er mooi uit in je toilet.

Rood koper

Een zeer fraai gezicht, een rood koper accent in je toiletruimte. Rode accenten trekken de aandacht en geven het toilet een frisse en kleurrijke uitstraling.

Combineer de rood koperen kranen met marmer, beton, of keramiek. Iedere combi heeft zijn charme en geeft een chique karakter. Poedertinten staan erg mooi bij rood koperen accenten.

inspiratie rood koper
kranen rood koper

Onze producten

Rood koper valt enorm op in je toilet, maar door het te combineren met de juiste materialen springt de kleur er nog beter uit. Voor ieder type badkamer hebben wij een mooie combinatie met de kleur rood koper gemaakt.

Bekijk hieronder de mooiste combinaties of bekijk ons volledig assortiment rood koper.

De mooiste combinaties

Force fonteinset - Beton donkergrijs - Kraan gebogen rood koper - Met handdoekrek
Force fonteinset - Keramiek - Kraan kruis rood koper - Met handdoekrek
Fonteinset Bombai black - Natuursteen - Kraan recht rood koper
Cleo fonteinset - Beton donkergrijs - Kraan gebogen rood koper
Flat fonteinset - Marmer - Kraan recht rood koper