accessoires

Accessoires

Accessoires zijn een belangrijk onderdeel voor de sfeer in je badkamer of toilet. Je kunt hierbij kiezen voor accessoires die heel erg in het oog springen of juist goed binnen het geheel passen zonder overheersend te zijn.

Ons assortiment accessoires biedt verschillende kleuren en stijlen zodat je altijd iets vindt dat past bij jouw persoonlijke smaak. Ga je voor een Oosters karakter met onze Differnz Sand serie of juist voor de moderne serie Differnz Pastille? Iedere serie bestaat uit een beker, zeepdispenser en toiletborstelhouder en is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Sand

sand sfeer

De serie Differnz Sand heeft met zijn zandkleurig design een mooie en natuurlijke uitstraling. Ze geven je badkamer een warm en natuurlijk accent en door het mozaiek patroon krijgen de accessoires Oosters karakter.

Wafel

wafel sfeer

De Differnz Wafel serie is een echte blikvanger. Door de geometrische vormen passen ze goed in een moderne badkamer of toilet. Ze zijn gemaakt van polyresin en hebben door het robuuste design een industriƫle uitstraling.

Jukon

jukon sfeer

De Differnz Jukon combineert een urban design met een stoer karakter. Het materiaal bestaat uit beton en polyresin met een beschermende coating. Deze serie is een stoere aanwinst voor jouw toilet of badkamer.

Pastille

pastille sfeer

Door het mozaiek design en moderne afwerking is de Differnz Pastille serie een echte trendy toevoeging voor jouw toilet of badkamer. Ze zijn gemaakt van polyresin met een opvallende rood koperkleurige afwerking.

Graphic

graphic sfeer

De serie Differnz Graphic is gemaakt van polyresin en heeft een dynamisch en tijdloos design. Met subtiele vormen is deze serie de finishing touch die je badkamer afmaakt, zonder overheersend of sfeerbepalend te zijn.

Club

club sfeer

Door zijn lichte en stijlvolle uitstraling is de Differnz Club geschikt voor vrijwel iedere badkamer of toilet. De witte kleur en de strakke structuur van de kuiltjes maakt deze serie mooi te combineren met andere elementen.

Bekers

sand beker rond beige
wafel beker rond grijs
jukon beker rond grijs
pastille beker wit
graphic beker vierkant grijs
club beker rond wit

Zeepdispensers

sand zeepdispenser beige
jukon zeepdispenser grijs
pastille zeepdispenser wit
graphic zeepdispenser grijs
club zeepdispenser wit

Toiletborstelhouders

sand toiletborstelhouder beige
wafel toiletborstelhouder grijs
jukon toiletborstelhouder grijs
pastille toiletborstelhouder wit
graphic toiletborstelhouder grijs
club toiletborstelhouder wit

Sets

Sand accessoires set - Beige
Wafel accessoires set - Grijs
Jukon accessoires set - Beton
Pastille accessoires set - Wit
Graphic accessoires set - Grijs
Club accessoires set - Wit