Garantie

Wat te doen bij schade?

Schade is een zeer vervelende kwestie en helaas niet altijd te voorkomen. Al streven we daar natuurlijk gezamenlijk met het transportbedrijf wel naar. Controleer bij ontvangst van de bestelling altijd goed de producten. Mocht er onverhoopt schade zijn ontstaan aan een van de artikelen uit je bestelling, dan vragen wij u om dit zo snel mogelijk en het liefst binnen 48 uur na ontvangst van het product via sales@shi.nl aan ons te melden. Je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie op je reclamatie. Hoe eerder je het meldt, des te eerder de schade in behandeling kan worden genomen. Wij verzoeken foto’s mee te sturen, zodat de schade kan worden beoordeeld.

Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Klachtafhandeling

Bij SHI BV draait alles om tevreden klanten. Mocht je onverhoopt toch een slechte ervaring hebben met je bestelling of onze service dan horen wij dat graag. Wij doen er alles aan om jouw klachten te verhelpen. Je kunt jouw klachten richten aan de afdeling Customer Service (sales@shi.nl). Wij behandelen je klacht altijd binnen 5 werkdagen. Je ontvangt in ieder geval binnen 5 dagen een inhoudelijke reactie op je klacht. Voor een correcte en snelle afhandeling dien je de klacht zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Gebruik hiervoor altijd het factuurnummer als referentie. In veel gevallen helpt het om foto’s toe te voegen.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).