Retourneren

Voldoet het product niet aan je verwachtingen? Het is geen enkel probleem om deze artikelen te retourneren. Je hebt op elke aankoop van een Differnz product 14 dagen bedenktijd. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Wanneer je ontevreden bent over jouw aankoop kun je binnen de bedenktermijn van 14 dagen aangeven dat je wilt afzien van de aankoop. Dat kun je doen door binnen de bedenktermijn dit aan ons te melden via sales@shi.nl. Vanaf dat moment heb je nog 14 dagen de tijd om de producten daadwerkelijk retour te sturen. Je kunt je aankoop ook retourneren zonder dit van te voren aan ons te melden door de producten binnen de bedenktermijn terug te sturen en in het retourpakket een mededeling toe te voegen waaruit de wens tot herroeping blijkt. Indien je retourzending voldoet aan de onderstaande voorwaarden, stort SHI het volledige aankoopbedrag terug.

Retourvoorwaarden

Wanneer u een artikel retour wenst te sturen dient dit aan de volgende voorwaarde te voldoen:

  • Het product dient nog compleet en onbeschadigd te zijn. Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
  • Artikel dient – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele verpakking te worden geretourneerd. Op de verpakking gelieve geen verzendlabels te plakken. Het artikel dient bij voorkeur in een omdoos te worden geretourneerd.

Heb je het artikel beschadigd ontvangen, bekijk dan onze garantie pagina.

Retouradres

Indien de retour voldoet aan bovenstaande voorwaarden mag deze teruggestuurd worden naar:

  • SHI BV
  • Laagveld 10
  • 5721 VV Asten
  • Nederland

Retour sturen

Wettelijk heb je een herroepingsrecht van 14 dagen. Deze termijn gaat in op het moment dat alle artikelen van de bestelling geleverd zijn. Middels een retouraanvraag kun je aangeven dat je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht.

Tijdens de bedenktijd (14 dagen na ontvangst van uw product) mag je het product gebruiken zoals je dat in de winkel zou doen. Echter, wordt het product zodanig gebruikt dat het niet meer in ‘winkelstaat’ is, dan kan het zijn dat je minder geld voor het product terugkrijgt. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht

Kosten retourneren

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening en worden niet door SHI vergoed. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Afhandeling

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.