Retourneren

Voldoet het product niet aan je verwachtingen? Het is geen enkel probleem om deze artikelen te retourneren. Je hebt op elke aankoop van een Differnz product 14 dagen bedenktijd. Wanneer je ontevreden bent over jouw aankoop kun je, binnen een bedenktermijn van 14 dagen, aangeven dat je wilt afzien van de aankoop. Je dient binnen 14 dagen het product retour te melden via sales@shi.nl. Daarna heb je nog 10 dagen de tijd op het product terug te sturen. Indien je retourzending voldoet aan de onderstaande voorwaarden, stort SHI het geld terug.

Retourvoorwaarden

Wanneer een artikel retour wenst te sturen dient dit aan de volgende voorwaarde te voldoen:

  • Binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel dient de retour schriftelijk te worden aangemeld via sales@shi.nl
  • Het product dient nog compleet en onbeschadigd te zijn
  • Artikel mag niet gemonteerd zijn geweest
  • Artikel dient in de originele verpakking te worden geretourneerd. Op de verpakking mogen geen verzendlabels worden geplakt. Het artikel dient dus in een omdoos te worden geretourneerd.

Heb je het artikel beschadigd ontvangen, bekijk dan onze garantie pagina.

Retouradres

Indien de retour voldoet aan bovenstaande voorwaarden mag deze teruggestuurd worden naar:

  • SHI BV
  • Keskesweg 19
  • 5721 WS Asten
  • Nederland

Retour sturen

Wettelijk heb je een herroepingsrecht van 14 dagen. Deze termijn gaat in op het moment dat alle artikelen van de bestelling geleverd zijn. Middels een retouraanvraag kun je aangeven dat je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht.

Tijdens de bedenktijd (14 dagen na ontvangst van uw product) mag je het product gebruiken zoals je dat in de winkel zou doen. Echter, wordt het product zodanig gebruikt dat het niet meer in ‘winkelstaat’ is, dan kan het zijn dat je minder geld voor het product terugkrijgt. Ook kun je gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping, maar je bent hiertoe niet verplicht.

Kosten retourneren

Helaas zijn aan het retourneren van de producten wel kosten verbonden. Deze worden niet door SHI vergoed. SHI zal alleen de eventuele kosten van de heenzending inclusief de kosten van het artikel terugstorten. Wanneer het product gratis is verzonden vergoeden wij alleen de kosten van het product.

Afhandeling

Nadat SHI BV de retour heeft ontvangen zullen wij uiterlijk 2 weken na het ontvangen van het product de kosten terug storten op je rekening.

SHI behoudt het recht te wachten met de vergoeding totdat het product binnen is.