Service

garantie

Garantie

Schade is een zeer vervelende kwestie en helaas niet altijd te voorkomen. Al streven we daar natuurlijk gezamenlijk met het transportbedrijf wel naar. Controleer bij ontvangst van je bestelling altijd goed de producten. Mocht er onverhoopt schade zijn ontstaan dan kun je op onze garantie pagina vinden hoe we dit voor je oplossen.

voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn eerlijk, direct en open. Hierin staat wat wij van jou als klant kunnen verwachten en wat jij als verkoper van ons mag verwachten.

download

Download

De download bibliotheek bevat alle handleidingen en andere bestanden die je nodig hebt om je fonteinset te installeren. Je kunt zoeken op productnaam of artikelnummer of kiest voor de standaard handleidingen voor onze kranen, sifons, wastes en handdoekrekken.

retourneren

Retourneren

Voldoet het product niet aan uw verwachtingen? Het is geen enkel probleem om deze artikelen te retourneren. U heeft op elke aankoop van een Differnz product 14 dagen bedenktijd. Wanneer u ontevreden bent over uw aankoop kunt u, binnen een bedenktermijn van 14 dagen, aangeven dat u wilt afzien van uw aankoop.

pricavy policy

Privacy beleid

Op deze pagina kun je zien dat wij op een vertrouwelijke manier met jouw persoonlijke gegevens omgaan. Om je goede service te bieden hebben wij wel gegevens van je nodig. Op deze pagina zie je welke gegevens wij nodig hebben en hoe wij hier mee omgaan. Ook leggen we uit hoe we cookies gebruiken om jou een zo goed mogelijke ervaring te bieden in onze webshop.